Pet, 16.12.2016

Spoštovani.

Objavljamo delovni čas CUBE fitnesa, ki bo veljal med prazniki.

Hvala za razumevanje.

CUBE EKIPA

Tor, 19.01.2016

Ideja o zvečanju imunske odpornosti že dolgo buri domišljijo tako zdravnikov kot pacientov. Čeprav je izredno mamljiva, se je na žalost izkazala za zelo izmuzljivo. Imunski sistem je...

TaeBo® Fitness

Vaditeljica: Špela Lukač

Intenzivnost: 3-5

 

TaeBo® je revolucionarna skupinska vadba za celotno telo, ki pomaga milijonom ljudem po celem svetu, da pridobijo dobro kondicijo in se odlično počutijo! Je edinstven program, ki združuje najboljše iz različnih športnih disciplin in uči posameznika kako komunicirati s svojim telesom. Je energijska, eksplozivna, zabavna, zanimiva in preprosta vadba. Najboljše od vsega je, da deluje!

Rezultati vadbe

 • zmanjšanje telesne maščobe
 • pridobivanje mišične mase
 • počutiti se in biti močnejši
 • oblikovanje telesa
 • biti motiviran
 • živeti bolj zdravo in vitalno
 • odličen trening za srce
 • več energije
 • večja samozavest
 • izboljšanje ravnotežja
 • izboljšanje koordinacije in hitrosti
 • izboljšanje telesne fleksibilnosti
 

Tae Bo® Extreme

Tae Bo® Extreme vadba je visoko intenzivna Tae Bo® vadba namenjena SAMO za izkušene, 'hard-core' fitnes navdušence! To je EXTREME vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! Tae Bo ® Extreme, ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja - ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste 'the burn', močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas!

Pri vadbi se včasih uporabljajo tudi steperji in različni pripomočki ob hitrem bitu odlične glasbe, ki vas dodatno motivira.

Intenzivnost: 5 

 

Tae Bo® Booty

Tae Bo® Booty je Tae Bo® Fitness Posebnost  namenjen povečanju razvoja in moči mišic v spodnjem delu telesa. Ta vadba vam bo pomagala v življenju pri enostavnejšem in učinkovitejšem izvajanju vsakodnevnih gibov. Tae Bo® Booty vadba vam bo vidno izoblikovala, okrepila in učvrstila: TREBUŠNE misice, RITNE mišice, boke in STEGNA. Ob vsem tem boste hkrati povečali svojo vzdržljivost, izostrili svojo tehniko in okrepili ravnotežje.  

Pri vadbi se lahko včasih uporabljajo steperji. Vadba poteka tudi na tleh, in sicer 20min ali več.

Intenzivnost: 3-4

 

Tae Bo® Core

Tae Bo® Core je Tae Bo® Fitness Posebnost je namenjen povečanju razvoja in moči osrednjih mišic v telesu. Je visoko intenzivna, dinamična vadba, ki oblikuje vaše telo, okrepi jedro (TREBUŠNE in HRBTNE mišice), pokuri maščobe in poveča vašo splošno kondicijo. Ta vadba vam bo pomagala izboljšati izvajanje vsakodnevnih gibov, ki bodo postali enostavnejši in učinkovitejši. Tae Bo® Core je usmerjena v krepitev vseh mišic, ki prispevajo k jedru stabilnosti, fleksibilnosti, gibanju in moči skozi zabavno, spodbudno in navdušujočo vadbo za celotno telo.

Tae Bo® Core je bil zasnovan za intenzivno in zahtevno vadbo z visokim nivojem kurjenja kalorij.

Intenzivnost: 4-5