Pet, 16.12.2016

Spoštovani.

Objavljamo delovni čas CUBE fitnesa, ki bo veljal med prazniki.

Hvala za razumevanje.

CUBE EKIPA

Tor, 19.01.2016

Ideja o zvečanju imunske odpornosti že dolgo buri domišljijo tako zdravnikov kot pacientov. Čeprav je izredno mamljiva, se je na žalost izkazala za zelo izmuzljivo. Imunski sistem je...

Urnik

 

Veljavni urnik ter rezervacije so na povezavi: http://cube.ipoint.si/

 

Pomembno!

Registracijo lahko opravijo samo člani, ki imajo v sistemu CUBE Fitness Centra zabeležen mail. V primeru, da vam sistem ne pošlje potrditvenega maila, preverite na recepciji (GSM: 030/674-953), ali ste ga ob vpisu v CUBE Fitness Center pravilno napisali na vpisni list.
Rezervacijo vadbe lahko opravijo samo že registrirani člani, ki imajo veljavno karto. V primeru neveljavne karte, vas sistem o tem tudi obvesti.
 

Navodila za prijavo:

Ob prvem obisku http://cube.ipoint.si/ kliknite na gumb VPIS (na strani desno zgoraj). V pojavnem oknu kliknite na REGISTRACIJA. Vpišite svoj mail. Spletna stran vam bo poslala potrditveni mail. Če ga ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto. V mailu kliknite na povezavo in dokončajte prijavo.

Na vadbo se prijavite tako, da kliknete na želeno vadbo in nato potrdite prijavo. Na levi strani so za vaš pregled zbrane vse rezervacije. Z vadbe se odjavite, če na rezervirani vadbi kliknete X. Vadbo lahko odpoveste, vendar ne kasneje kot 4 ure pred pričetkom termina. V primeru, da se ne odjavite pravočasno in se je to zgodilo 2x v enem mesecu, vam bodo prijave do nadaljnjega onemogočene. Vadbe se lahko še vedno udeležite, vendar le v primeru, da so še prosta mesta.

Želimo vam obilo vadbenih užitkov. Vaš CUBE Fitness.

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirajte na GSM: 030/674-953.